1.            Връзката ни е тежка и за мен Празниците са

...
1.            Връзката ни е тежка и за мен Празниците са
Коментари Харесай

Нещата, които свекървата тайно си мисли, но никога няма да каже на глас

1.            Връзката ни е тежка и за мен

Празниците са на дневен ред, а това значи доста фамилни срещи. За някои това също значи да изживеят един от най-познатите сюжети – вечери със свекървата, изпълнени с отрицание и натрапчиви препоръки.
 13-те мисли на свекървата, които постоянно премълчава 13-те мисли на свекървата, които постоянно премълчава
Ако връзката ви стартира да става по-сериозна или към този момент сте основали семейство, то вие към този момент сте обвързани освен с половинката си, само че и с...

Повечето свекърви не си слагат за цел да основават неприятности. Те се пробват да се ориентират в комплицираната връзка, без доста насоки от културата като цяло или от фамилията. Майките са изправени пред сложен преход, когато детето им сътвори семейство. Те би трябвало да се приспособят към нова връзка със сина си и да изградят връзки с индивида, който е заел мястото им като най-важния човек в живота на детето им.

2.            Мога да основа или прекъсна връзката ви

Човек би си помислил, че брачна половинка, която се схваща със свекърва си, е спечелила от брачната лотария. Но проучванията демонстрират, че е по-сложно от това.

Ресурсите, които една жена влага в подобряването на постоянно стресиращите връзки със свекърва си, могат да източат времето и силата, които са й останали за брачна половинка ѝ. Снахата може да поеме повече фамилни отговорности, в сравнение с тя може да се оправи, а тясната й връзка със свекървата може да я затрудни да показа, че това е проблем.

3.            Твоят  брачен партньор постоянно ще бъде моето малко бебе
 Няколко доказателства, че свекървата не постоянно е чудовище Няколко доказателства, че свекървата не постоянно е чудовище
С подигравка или не напълно, свързваме свекървата с клишето чудовище. Тя е тази, която пази сина би и подлага на критика жена му, тя се меси...

Една жена гледа мъжа си и вижда мъжа, за който се е омъжила. Една майка поглежда към порасналия си наследник и вижда малко момче с пресилена усмивка. Често е мъчно за родителите да видят своите „ бебета “ като пълноценни възрастни и това може да докара до напрежение, когато тези деца се женят.

4.            Децата ви ви дават някакъв лост.

Като родители на внуците, възрастните деца имат голяма власт над своите родители. А свекървата постоянно употребява внуците, с цел да реализира свои цели.

5.            Съветът ми се отразява повече върху мен, в сравнение с върху теб

Свекървите от време на време не могат да си оказват помощ. Бебето наподобява прекомерно леко облечено или май има температура. Пуйката не се зачервява по метода, по който тяхната постоянно е правела. Така че те приказват. Въпреки че постоянно се предлага под прикритието на помощ, този съвет съвсем навсякъде се приема като рецензия.
 5 съвета по какъв начин да заобичате свекърва си 5 съвета по какъв начин да заобичате свекърва си
Често построяването на връзка със свекървата се оказва сложна задача. Понякога различията сред двете най-важно дами в живота на един...

6.            Спри да ме приемаш за даденост

Родителите от време на време считат, че възрастните деца желаят връзка единствено при лични условия. Те желаят гратис гледане на бебета, без да се ангажират да вършат нещо, което е значимо за по-старото потомство. И въпреки всичко. всяка връзка е предоставяне и взимане, споделят специалистите, и от двете страни зависи да договорят комфортен баланс. Въпреки че родителите може да са привикнали да угаждат на личното си дете, неналичието на признателност може да се ускори, когато идва от свекървата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР